Ten niesamowity biurowiec powstał w Seocho, jednej z najbogatszych dzielnic Seulu. Zaprojektowany przez lokalne studio architektoniczne Archium dla przedsiębiorstwa zajmującego się oprogramowaniem bankowości internetowej Settlebank Corporation.

Budynek składa się z sześciu kondygnacji nadziemnych i jednej podziemnej. Ciekawie, nieregularnie zakrzywione ostatnie piętro to odpowiedź na surowe przepisy dotyczących dopuszczalnej powierzchni parteru. Dzięki wypukłej formie powierzchnia wewnętrzna została zwiększona. Elewację przeszyto licznymi otworami, które ozdobione zostały blachą perforowaną. Z tego samego materiału wykonano elementy małej architektury. Biurowiec mimo betonowej elewacji wydaje się być bardzo lekki.

Widoczne z zewnątrz otwory w środku tworzą niesamowitą grę światła i cienia. Architekci tak zaprojektowali parter, aby obiekt nie wyglądał na zamkniętą twierdzę. Stworzyli otwartą przestrzeń, która idealnie wpisała się w tkankę miejską.

Surowa stylistyka powtórzona jest w środku. Większość ścian i podłóg wykonano z polerowanego betonu. Wizualnie wnętrze ocieplają jedynie meble i umieszczone w dużych donicach rośliny.

Całość opiera się na umieszczonej w środku konstrukcji nośnej w której znajduje się klatka schodowa, windy oraz łazienki i kuchnia. Łączna powierzchnia biurowa wynosi ponad 1028.97 m kw. (ms)