Ta niewielka, choć robiąe spore wrażenie restauracja powstała w 2007 roku w biurze projektowym lucas y hernández-gil. Obecnie jest jedną z najchętniej odwiedzanych restauracji w Sewilii.

Gdy większość architektów w Hiszpanii skupia się na przeszłości i walorach historycznych, lucas y hernández-gil postanowili stworzyć restaurację, która wybiega w przyszłość. Postawili na proste materiały, takie jak drewno, surowy beton, stal oraz aluminium. Wszystko to utrzymane jest w minimalistycznej, szaro-pastelowej kolorystyce, co sprawia, że wnętrze pomimo bardzo chłodnego i industrialnego wyglądu daje nam poczucie ciepła i kameralności.

Architekci postawili na geometryczne, ostre  kształty, które kontrastują z okrągłymi i owalnymi oknami i lustrami. Szarość betonu przełamują egzotyczne rośliny i różowe meble, natomiast naturalne oświetlenie zapewnia szerokie, panoramiczne okno wychodzące na historyczną ulicę.